Kandidaten voor leertraject als energie-coach gezocht!

Een belangrijk onderdeel van Vaals Duurzaam is het leertraject tot energie-coach.

Geplaatst op woensdag 9 oktober 2024

Vaals Duurzaam

Dit jaar is het initiatief ‘Energiecoöperatie Vaals Duurzaam’ opgericht. Deze samenwerking komt voort uit het initiatief ‘klimaattafel Vaals’ dat gefaciliteerd werd door de gemeente Vaals. Als onafhankelijke energiecoöperatie hebben wij ons tot doel gesteld om de verduurzaming van de gemeente Vaals te versnellen door kennis van- en over verduurzaming te delen en verbindingen te leggen.

Leertraject tot energie-coach

Een belangrijk onderdeel van Vaals Duurzaam is het leertraject tot energie-coach. De energie-coach begeleidt bewoners bij het besparen van energie in hun woningen. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar geschikte kandidaten. Meer informatie over het leertraject tot energie-coach is te vinden via https://www.hoom.nl/leertraject-energiecoach.

Aanmelden voor leertraject

Voor het aanmelden als kandidaat stuurt u een e-mail naar vaals.duurzaam@gmail.com. Uit de ontvangen aanmeldingen wordt een selectie gemaakt om de beschikbare leertraject-plekken te vullen. Aanmelden kan tot uiterlijk 25-10-2024.

Lid worden van Vaals Duurzaam

De energiecoöperatie Vaals Duurzaam is pas gestart en staat open voor nieuwe leden. Interesse om lid te worden en samen te werken aan een duurzamer Vaals? Stuur een e-mail naar vaals.duurzaam@gmail.com

*Vaals duurzaam is een onafhankelijk door de gemeente medegefinancierd initiatief.