Feestavond Brandweer Post Vaals: Jubilarissen en afscheid van collega's gevierd

Zaterdag 5 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse feestavond van Brandweer Post Vaals, onderdeel van Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

Geplaatst op vrijdag 11 oktober 2024

Brandweer jubilarissenDeze avond staat traditioneel in het teken van de eerbetonen aan jubilarissen, diploma-uitreikingen, en het afscheid van collega's. Dit jaar was extra bijzonder door het indrukwekkende aantal jubilarissen: maar liefst zes brandweercollega’s, samen goed voor 165 jaar dienst, werden in het zonnetje gezet. Een unieke prestatie voor Post Vaals, en mogelijk zelfs een record in Nederland!

Burgemeester Harry Leunessen en kazernechef Rob Drummen hadden de eer om de jubilarissen te huldigen en hen te bedanken voor hun jarenlange trouwe dienst. De onderscheidingen gingen naar:

  • Elvira Scheffers – 20 jaar dienst
  • René Langohr – 25 jaar dienst
  • Frank Otten – 25 jaar dienst
  • Danny Meijers – 30 jaar dienst
  • René de Dreu – 30 jaar dienst
  • Guido Leenders – 35 jaar dienst

Alle jubilarissen ontvingen een medaille en oorkonde als blijk van waardering. Post Vaals is ongelooflijk trots en dankbaar voor de tomeloze inzet van deze collega’s voor de inwoners van de gemeente Vaals.

Naast het vieren van deze jubilea, werd ook met respect en dankbaarheid afscheid genomen van Frederic Kreidler en Dirk Kelleter, die respectievelijk 21 en 29 jaar verbonden waren aan Post Vaals. Hun jarenlange betrokkenheid en inzet zullen zeker gemist worden.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle manier om je in te zetten voor de gemeenschap? Wil jij deel uitmaken van een hecht team dat klaarstaat in elke situatie? Maak dan eens kennis tijdens de oefenavond! Voor meer informatie kun je terecht op vrzl.nl/brandweervrijwilliger of neem contact op met kazernechef Rob Drummen via 06-50 28 09 57.